Hyppää sisältöön

Asiakaspalvelu

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä niin ratkaistaan asia. Vai saitko avun jo usein kysytyistä kysymyksistä alta?

CAP-Autokoulun asiakaspalvelu
Avoinna ma-to 10-18, pe 10-15

Yhteystiedot
Puhelin: +358509130300

Sähköposti: asiakaspalvelu@skuuttikortti.fi

Usein kysytyt kysymykset

Voit kokeilla Skuuttikortti-palvelua ilmaiseksi luomalla käyttäjätunnuksen Rekisteröitymis-lomakkeella kirjautumisivulla. Tarvitset vain sähköpostin. Saat ilmaiseksi katsella esimerkkejä oppimateriaaleista ja voit kokeilla Skuuttikortin teoriakoetta sekä virtuaalista ajokoetta. Ilmainen kokeilu ei sido sinua mihinkään. Kaiken sisällön, kokeet ja oman Skuuttikortin saat ostamalla palvelun Osta-painikkeesta..

Voit ostaa Skuuttikortti-palvelun itsellesi, lapsellesi tai kaverille painamalla Osta Skuuttikortti-painiketta ja seuraamalla ohjeita. Käytössä ovat yleisimmät verkkomaksutavat. Palvelun tarjoaa Suomen suurin autokouluketju CAP-Autokoulu.

Skuuttikortin kaikki aineistot ovat käytettävissä vuoden ajan ostohetkestä.

Skuuttikortti on tarkoitettu kaikille uudenlaisia kevyitä sähköajoneuvoja eli sähköpotkulautoja käyttäville. Sähköskuuttailun liikennesäännöt ja turvallinen käyttö ovat useimmille epäselviä. Skuuttikortin suorittamalla opit kaiken tärkeän tiedon sähköpotkulaudan turvallisesta käyttämisestä liikenteessä ja liikennesääntöjen noudattamisesta oikein. Erityisen hyvin Skuuttikortin suorittaminen sopii vuokraskuuttien aktiivisille käyttäjille, oman sähköpotkulaudan hankkijalle sekä sähköskuuteilla ajaville nuorille, joilla ei ole ennestään mitään ajokorttia.

Skuuttikortti ei ole pakollinen ajokortti vaan täysin vapaaehtoinen liikenneturvallisuutta parantava oppikokonaisuus, jonka ovat suunnitelleet CAP-Autokoulun liikenneopettajat. Skuuttikortin suorittamalla esimerkiksi nuori voi todistaa vanhemmalleen, että on perehtynyt sähköpotkulautaa koskeviin liikennesääntöihin, muut huomioon ottavaan liikennekäyttäytymiseen ja sähköskuutin turvalliseen käyttöön.

Kevyillä sähköajoneuvoilla voi tieliikenteessä toistaiseksi ajaa kuka tahansa: ikärajaa ei ole eikä virallista ajokorttia vaadita. Mutta koska sähköpotkulaudoilla sattuu tällä hetkellä paljon vahinkoja ja uuden ajoneuvoluokan ilmestyminen liikenteeseen aiheuttaa hämmennystä ja vaaratilanteita, halusimme koota kaiken tarvittavan opin kätevään Skuuttikortti-palveluun, jota suosittelemme kaikille sähköpotkulaudoilla ajaville.

Kyllä voit. Vanhempana voit luoda sopivan tunnuksen ja salasanan palveluun, ostaa palvelun ja nimetä Skuuttikortin suorittajan eri henkilöksi kuin ostaja. Kortin suorittaja kysytään ostovaiheessa. Anna luomasi käyttäjätunnus ja salasana esimerkiksi lapsellesi. Jos olet nimennyt hänet kortin suorittajaksi, tulee suoritettuun Skuuttikorttiin lapsen nimi. Skuuttikortin voi ladata ja jakaa digitaalisesti.

Skuuttikortti-palvelu sisältää kattavan tietopaketin liikennesäännöistä ja sähköpotkulaudalla ajamisesta. Oppimateriaali on järjestetty aihealueittain helposti omaksuttaviin tietokortteihin, joissa on runsaasti kuvia ja videoita asia kerrallaan. Tietokortteja on yli sata.

Skuuttikortin kokeet puolestaan sisältävät yli sata teoriakysymystä ja yli sata virtuaalista ajokoetilannetta. Teoriakokeessa on 30 monivalintakysymystä. Virtuaalisessa ajokokeessa on 30 liikennetilannekysymystä, joissa hyödynnetään 360-videoita. Kumpaakin koetta voi harjoitella niin monta kertaa kuin haluaa. Harjoituskokeessa oppilas saa nähdäkseen oikeat vastaukset oppimisen tehostamiseksi.

Saat myös neljä hyödyllistä opasta Sähköpotkulautojen maailmaan.

Skuuttikorttikokeita voi yrittää niin monta kertaa kuin haluaa. Hyväksytty koesuoritus kirjautuu Profiili-sivulle. Harjoituskokeita ja varsinaisia kokeita voi halutessaan kerrata vielä senkin jälkeen kun ne on hyväksytysti suoritettu.

Oman Skuuttikortin voi ladata Profiili-sivulta. Kortti aukeaa ladattavaksi kun Skuuttikortin teoriakoe ja virtuaalinen ajokoe on suoritettu hyväksytysti. Kortin voi ladata omalle koneelle tai puhelimelle ja sen voi jakaa sosiaalisiin medioihin.

Skuuttikortti on verkko-opiskeluna suoritettava vapaaehtoinen ajokortti, joka ei sisällä ajotunteja tai lähiopetusta liikenneopettajan kanssa. Skuuttikortin koemateriaalissa on virtuaalisia liikennetehtäviä, jossa tilanteisiin ajetaan 360-kameralla kuvatulla videolla.

Jos haluat ajotunteja liikenneopettajan kanssa sähköpotkulaudalla, mopolla, moottoripyörällä tai autolla, ole yhteydessä CAP-Autokoulun asiakaspalveluun! Liikennetaitojen opettelu liikenneopettajan kanssa tarjoaa parhaat edellytykset turvalliseen liikkumiseen, joten suosittelemme lähiopetusta lämpimästi. Opetusta voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan vaikka tunti kerrallaan! www.cap.fi

CAP-Autokoulu on Suomen suurin autokouluketju, joka kouluttaa Suomessa eniten autokouluoppilaita ympäri maata. CAP-Autokoulu on liikenneopetuksen edelläkävijä ja innovaattori, jonka tavoitteena on liikenneturvallisuuden parantaminen tarjoamalla monipuolisesti ajokorttipalveluita ja liikenneopetusta modernein konseptein. Tutustu CAP-Autokouluun osoitteessa www.cap.fi

Kevyt sähköajoneuvo kuten tieliikenteeseen hyväksytty sähköpotkulauta ei vaadi virallista ajokorttia, joten suosittelemme suorittamaan epävirallisen Skuuttikortin verkko-opiskeluna. Jos tavoitteesi on ajaa mopoa, moottoripyörää tai autoa, ota muitta mutkitta yhteys CAP-Autokouluun. Tarjoamme kaikkien korttiluokkien kurssit monipuolisesti ympäri Suomen. www.cap.fi

Etsi